Hank blogt

LIFESTYLE

5 dingen die je dit weekend kunt doen in South Australia Getaway

Laten we je weekend geweldig maken door enkele topideeën voor te stellen die je dit weekend in Zuid-Australië kunt doen.  

South Australia Getaways bestemming ideeën en overzicht 

In het winterseizoen wordt Zuid-Australië een gezellig winterwonderland met oogverblindende schuilplaatsen die daar aanwezig zijn.  

Hieronder vindt u enkele details en suggesties die u zeker graag zult bezoeken- 

Paviljoens bij Lenswood, [ADELAIDE HILLS]

De scène is ongelooflijke tuinen verbonden met de wind en het hart van de heuvels van Adelaide. Hoewel het verfrissen van jezelf met een frisdrank uniek zou zijn, is er ook een privé-schuilplaats voor je kostbare momenten. 

De villa verzorgt elke ochtend een continentaal ontbijt en ochtendmaaltijden. Met een hot tub, nabijgelegen wandelfaciliteiten en tuinen aanwezig. 

Hamilton & Dune [KANGAROO ISLAND]

Deze plaats biedt dubbele privévilla’s op embay en 4,5 km wit zandstrand voor uw uitje, entertainment en plezier. Catering wordt verzorgd op drie verschillende niveaus [byself or hosted]. 

Het duinhuis is uitgerust met luxe functies die zijn ontworpen door Zuid-Australische architecten. Daarentegen wordt het huis in Hamilton beschouwd als een familievakantiehuis, op slechts 100 meter afstand van het duinhuis. Beide huisjes zijn zeer snel geschikt voor grotere groepen met alle diensten. 

Mount Lofty House Hotel [ADELAIDE HILLS]

Met slechts 10 minuten afstand van het Adelaide CBD, is dit hotel de bestemming voor luxe diensten en accommodatie, van dineren tot spa, alle diensten zijn beschikbaar. Dit huis is nu de meest geprefereerde plek voor luxe feesten en evenementen. 

U kunt ook een uitgestrekt landgoed van 30 hectare verkennen dat uw avontuurlijke stemmingen kan vervullen. Het is perfect voor uw grote of kleinere gezinnen / groepen die op zoek zijn naar een aantal uitbundige feesten. 

Noktop [FLEURIEU PENINSULA]

De ridgetop ligt in Delamere (Zuid-Australië), met prachtig uitzicht op de tuin. Het ligt op 29 km afstand van victor harbor. De continentale maaltijden zijn elke ochtend verkrijgbaar aan het bed of aan tafel.  

Er is een tuin met een barbecue en wandel- en fietsfaciliteiten voor de gast beschikbaar. 

Het is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke, op de natuur gebaseerde vakantie, omdat de ridgetop-retraites dergelijke ervaringen van vele afgelopen jaren bieden.

Wijnhuizen in Langhorne:

Hier zijn enkele van de bestwineries  in Langhorne Creeklist  waar u kunt genieten van uw rustige wijnmomenten met uw vrienden en familie. 

  1. Wijngaarden en wijnmakerij oversteken [Rated 3.5]
  2. Wijngebieden [Rated 4.5]
  3. Wijngaarden van Union Ville [Rated 4.5]
  4. Hopewell vallei wijngaarden [Rated 4.0]
  5. Rose Bank Wijnboerderij [Rated 3.4]

Vijf dingen om te doen dit weekend tijdens de south australia getaway:

Nr. 1 Glamping

‘s Ochtends wakker worden met het geluid van vogels, niet het luidruchtige alarm, is een rustig begin van de dag. Je ligt in je comfortabelste bed omringd door natuurlijke luchtkrachten van de natuur. 

Als u wilt genieten van het buitencomfort van de natuur, is glamping de oplossing voor deze behoefte. 

#2 Kamperen

Als u uw paradijs van rust en comfortabele diensten wilt creëren, verhuis dan naar een off-the-track camping in Zuid-Australië. Pak je romans en bossen in en geniet van de verbeelding van je roman met het knisperende houtvuur, val in slaap onder de deken van de hemel. Deze worden allemaal aangeboden aan de kampeerplekken. 

#3 Wandelen

Krijg een geweldig uitzicht op het Conservation Park in Morialta, warm je benen op in het Deep Creek Conservation Park of klim naar Mount Lofty voor een prachtig uitzicht. Ervaar het perfecte real-life landschap van Zuid-Australië door op deze locaties te wandelen. 

#4 Walvissen spotten

Het winterseizoen in Zuid-Australië is de perfecte prime time om walvissen te spotten door Kangaroo Island. Er zijn meerdere plekken om walvissen te spotten die een fantastisch uitzicht bieden op de oceaanreuzen die in het koude water zwemmen. 

#5 Roadtrips

Zet je autoruiten neer en stem een melodielied af voor je lange roadtrip-avontuur dat je kaak naar beneden zal brengen terwijl je enkele van de beste scènes en uitzicht op de oceaan bekijkt. U kunt ook een slok nemen van de wereldberoemde wijn in Barossa. Rijd naar de lange wegen waar de lommerrijke groene valleien in de Adelaide Hills op je wachten. 

Uitgelichte foto door Ryan Vand van Pexels