Hank blogt

LIFESTYLE

Waar goedkope inktcartridges voor Canon te kopen

Als u wilt bezuinigen op het bedrag dat u uitgeeft aan afdrukken, kunt u alternatieven overwegen voor de originele inkjetbenodigdheden. Canon inktcartridges zijn duur, maar je hoeft het niet bij merkproducten te houden. Ontdek de beste manieren om inkt voor minder geld te kopen.

Onafhankelijke merken produceren benodigdheden voor alle populaire printermodellen. U kunt bijvoorbeeld alles wat u nodig hebt, inclusiefCanon  280, 281 XXL, vinden in de Smart Ink-winkel en besparen op elke vervanging. Deze compatibele inktcartridges bieden afdrukken van uitstekende kwaliteit, dus waarom bestaat dit prijsverschil?

R&D of Hebzucht?  

Grote printermerken worden er al lang van verdacht hetzelfde businessmodel te gebruiken als scheermesfabrikanten. Het gaat om goedkopere eenmalige aankopen en dure verbruiksartikelen. Dit verklaart waarom een inkjetprinter onder de $ 100 mogelijk nieuwe inkt nodig heeft die bijna net zoveel kost. De merken profiteren van de voorraden, terwijl sommige printers met verlies worden verkocht. 

De alternatieven

In plaats van elke keer een originele cartridge te kopen, kunt u goedkopere en duurzamere producten vinden. Ondanks al hun juridische inspanningen zijn grote merken er niet in geslaagd om deze opties van derden te verbieden. Ze omvatten compatibele inktcartridges en gereviseerde cartridges.

Gereviseerde producten

Onafhankelijke leveranciers reinigen en vullen originele inktcartridges bij. Ze demonteren en monteren ze zorgvuldig en vervangen eventuele interne elementen als ze versleten zijn. Dit proces staat bekend als remanufacturing, in plaats van uw oude product naar een serviceprovider te brengen (wat nog steeds mogelijk is).

Dit betekent dat u een originele cartridge met verse inkt krijgt die ook betaalbaarder is. De kwaliteit is afhankelijk van de leverancier, dus zoek een vertrouwde leverancier met een positieve reputatie, een uitgebreide garantie en gecertificeerde kwaliteit. Koop alleen op officiële websites. Sommige leveranciers verkopen hun producten ook op Amazon. 

Gereviseerde producten zijn perfect betrouwbaar, omdat de professionals ze in elke fase grondig testen. Als een van de interne componenten moet worden vervangen, wordt deze vervangen. Tegelijkertijd, omdat dezelfde schaal wordt gebruikt met verschillende inkt, is de prijs veel aantrekkelijker dan de kosten van OEM-producten.

Compatibele inktcartridges

Hetzelfde bedrijf kan een andere productcategorie aanbieden : inktcartridges die helemaal opnieuw zijn ontworpen. Deze producten van externe fabrikanten zijn geschikt voor bepaalde modellen en ze kunnen dezelfde afdrukkwaliteit bieden met extra voordelen, zoals XL-volume. Kies producten met:

  • gecertificeerde kwaliteit,
  • de nieuwste versie van de chip (om onmiddellijke herkenning te garanderen),
  • inktniveau bijhouden (voor sommige modellen),
  • 2 jaar garantie,
  • gratis verzending, en
  • duurzaamheid van de productie.

Een winkel kiezen

Pak niet de eerste deal die je op internet ziet. Onderzoek de achtergrond van de provider met behulp van verschillende bronnen. Overweeg feedback op websites zoals Trustpilot. Zorg ervoor dat het bedrijf zijn beloften nakomt. Er zijn nogal wat fly-by-night-bedrijven, omdat de vraag naar deze alternatieve producten zo hoog is. 

Uitgelichte afbeelding door Pixy.org